Brailliant BI 14

€1,295.00
Schrijf een Beoordeling
Artikelnr:
Brailliant BI 14

Beschrijving

In de snelle wereld van vandaag hebben slechtzienden, professionals en studenten behoefte aan een apparaat waarmee ze verbonden blijven en onderweg productief blijven. Onze nieuwste innovatie? De slimme en compacte Brailliant BI14. Onze kleinste brailleleesregel tot nu toe, ontworpen voor ultieme efficiëntie zonder concessies te doen aan ergonomie of comfort. Zodat u de juiste koers blijft houden, altijd en overal. 

Blijf op schema wanneer u onderweg bent

De Brailliant BI14 is ontworpen om de productiviteit te verhogen, of u nu op kantoor bent of onderweg bent, en biedt geavanceerde intelligentie en innovatieve functies gemaakt met de professional in gedachten.

 • Robuust ontwerp voor optimale mobiliteit
 • Stabiele connectiviteit op meerdere apparaten
 • Klein en licht om gemakkelijk in uw jas of tas te passen
 • Compact ontwerp met maximaal comfort, type urenlang op het ergonomische brailletoetsenbord
 • Beschikt over 14 hoogwaardige braillecellen met cursorrouting (dezelfde die wordt gebruikt op zowel onze Brailliant- als BrailleNote-apparaten)
 • Verminderde vermoeidheid van de pols dankzij onze kenmerkende duimtoetsnavigatie, navigeer door de tekst zonder uw vingers van de brailleleesregel te halen
 • Navigatie-joystick waarmee u uw gekoppelde Apple-apparaat gemakkelijker dan ooit kunt gebruiken - beweeg eenvoudigweg de joystick om het vegen met aanraakscherm na te bootsen
 • Micro-USB voor opladen en verbinding maken met pc
 • Tot 20 uur batterijduur

Maak binnen enkele seconden verbinding met je favoriete apparaten

Of het nu dagelijkse trips of zakenreizen zijn, verbonden blijven terwijl u onderweg bent, is belangrijker dan ooit. Daarom hebben we de Brailliant BI14 zo ontworpen dat deze onmiddellijk kan worden gekoppeld met iOS-apparaten, zodat u nooit meer een e-mail, deadline of conferentiegesprek hoeft te missen.

U kunt uw BI14 verbinden met maximaal vijf iOS-apparaten tegelijk met Bluetooth Low Energy (LE)-pairing. Ontgrendel eenvoudig uw iPhone of laptop en VoiceOver stelt uw BI14 onmiddellijk op de hoogte, zodat al uw gegevens in realtime naar braille worden vertaald.

Uw BI14 wordt geleverd met een USB-aansluiting, zodat u altijd onderweg opgeladen kunt blijven en uw braille altijd en overal bij de hand hebt. 

Blijf gesynchroniseerd

Met de interne Notes-app Brailliant BI14 is het eenvoudiger dan ooit om notities te maken tijdens uw vergaderingen.
Om uw notities met uw andere apparaten te synchroniseren, downloadt u de Brailliant Sync-app uit de Apple AppStore en stelt u uw e-mailaccount in.
De volgende keer dat u uw BI14 met een ander apparaat koppelt, worden uw aantekeningen automatisch gesynchroniseerd.
Open ze in uw iPhone Notes-app of uw Outlook Notes-map, samen met elk ander apparaat dat u op uw e-mailaccount hebt aangesloten.
Als u notities op een ander apparaat wilt maken, zorg er dan voor dat u bent verbonden met uw e-mailaccount en dat ze automatisch worden gesynchroniseerd met uw BI14.
 

Interne intelligentie

De Brailliant BI14 is ontworpen om zowel gebruiksvriendelijk als intelligent te zijn. Een eenvoudige schakelaar op de achterkant van het apparaat laat u weten of u de interne applicaties van de Brailliant gebruikt of dat het apparaat is ingesteld om andere gekoppelde apparaten zoals uw iOS-apparaat te bedienen.

Met of zonder een koppeling met een iOS-apparaat, maakt de BI14 het gemakkelijker dan ooit om:

 • Maak notities in een vergadering of klas met de interne notitie-applicatie
 • Houd de tijd bij dankzij de interne klok
 • Tijd hoe lang taken duren met de stopwatch-applicatie
 • En veel meer

Klanten Bekeken Ook

Populaire Producten

Brailliant BI 80

HumanWare

U kunt urenlang van het lezen genieten dankzij de comfortabele en eenvoudig te bedienen Brailliant B…

Brailliant BI 40X

HumanWare

De nieuwe Brailliant 40X cellige brailleregel is geschikt voor veelvuldig lezen dankzij het comfort …

Brailliant BI 20X

HumanWare

De nieuwe Brailliant 20X cellige brailleregel is geschikt voor veelvuldig lezen dankzij het comfort …

HumanWare Mantis Q40

HumanWare

Houd braille altijd en overal binnen handbereik met de Mantis Q40: een uniek Bluetooth®-toetsenb…