Contour RollerMouse Red Plus

€350.00
Schrijf een Beoordeling
Artikelnr:
Contour RollerMouse Red Plus

Beschrijving

De Rollermouse RED PLUS is voorzien van de gepatenteerde 7SENSES ™ technologie en diepere handpalmsteun.

De nieuwste technologie is verwerkt binnen de dikkere rollerbar (7 cm breed) en biedt ongeëvenaarde precisie en controle over de cursor. Deze nieuwe technologie regelt de cursorpositie, volgt uw activiteiten en past deze automatisch aan zonder dat u het merkt. Snelheid en acceleratie zorgen ervoor dat de rollerbar zo centraal mogelijk blijft, terwijl de bar zich intuïtief aanpast aan uw tempo, microbewegingen vermindert en hierdoor de efficiëntie vergroot. De mechanische muisklik is vervangen door een virtuele klik om het risico op onnodige belasting te verminderen. Deze moeiteloze digitale muisklik gecombineerd met de dikkere, zachte rollerbar, maakt het niet alleen gemakkelijker deze te hanteren, maar geeft ook een comfortabel gevoel.

De RollerMouse Red Plus is een ongeëvenaarde professionele rollermuis met een hoge standaard voor comfort, snelheid en accuratesse met een prachtig modern design en diepere handpalmsteun.

De RollerMouse RED PLUS is met 2 handen te bedienen (met de duimen of met enkele vingers) en is voorzien van een zachte kunstleren handpalmondersteuning (13 cm diep) voor meer gebruikscomfort.

De RollerMouse RED PLUS is voorzien van 2 speciale keyboardsupports die het mogelijk maken om de hoek en de hoogte van het toetsenbord aan te passen naar uw wensen.

De RollerMouse RED PLUS zorgt ervoor dat u uw handen en armen in de meest neutrale zone voor het toetsenbord gebruikt. Dit voorkomt een verhoogde spierspanning en het risico op nek-, schouder klachten en andere RSI/KANS ongemakken wordt op die manier tot een minimum beperkt.

Voordelen van de Contour RollerMouse Red Plus

  • 8 programmeerbare klikknoppen
    extra brede rollerbar (7 cm diep) waardoor de muis beter te bedienen is met beide handen
    voorzien van 2 extra keyboardsupports
  • 7SENSES ™ technologie maakt deze muis zeer geschikt voor professioneel precisiewerk, zoals CAD

Klanten Bekeken Ook

Populaire Producten

My Board Buddy

Reinecker

Wat doet My Board Buddy? My Board Buddy maakt een trilvrij, maximaal vergrootbaar duplicaa…

Mezzo EDU

Reinecker

Ideaal voor leerlingen en studenten. De mezzo EDU biedt meer plezier tijdens het leren of studeren. …