Dragon Naturally Speaking Professional

Prijs op aanvraag

Schrijf een Beoordeling
Artikelnr:
Dragon Naturally Speaking Professional

Beschrijving

Met Dragon Naturally Speaking kunt u teksten, e-mails, rapporten etc. snel en efficient maken. U praat tegen de computer en de software zet deze spraak om in tekst, die vervolgens wordt getypt.

Wanneer u moeite heeft met het bedienen van de muis of het toetsenbord, is het gebruik van Dragon een uitkomst. U kunt niet alleen de tekst dicteren, maar ook navigatie-opdrachten aan de computer geven, u heeft toetsenbord en muis nagenoeg niet nodig. 

Snelle en nauwkeurige documentatie

Dankzij een spraakengine van de volgende generatie die gebruikmaakt van Deep Learning-technologie, past Dragon zich aan uw stem of omgeving aan, zelfs terwijl u aan het dicteren bent. Maak snel en nauwkeurig documenten, zoals rapporten, e-mailberichten, formulieren en notities, en handel taken op de computer in recordtijd af, gewoon met uw stem.

  • Dragon onthoudt veelgebruikte woorden en zinsdelen zodat er minder correcties nodig zijn.
  • Het programma is ook bijzonder nauwkeurig voor gebruikers met een accent of in rumoerige omgevingen, zoals een kantoortuin.
  • Met de Smart Format Rules zien afkortingen, datums, telefoonnummers en andere teksten er altijd uit zoals u dat wilt.
  • Tekstopmaak, zoals vet of onderstrepen, kan worden toegepast met uw stem.
  • Het programma werkt in populaire zakelijke programma's.

Sneller en nauwkeuriger dan ooit

Dragon Professional Individual, v15 verlegt de grenzen van spraak- herkenningstechnologie met een spraakengine van de volgende generatie. Uniek aan Dragon is dat u consistent en zeer nauwkeurig op de pc kunt werken. Deep Learningtechnologie en diverse technieken zorgen ervoor dat het programma zich aan uw stem of aan wisselende omgevingsfactoren blijft aanpassen, zelfs tijdens het dicteren.

Onderweg dicteren en alles later op de pc laten uitschrijven

Raak niet achterop met rapporten en andere documentatie wanneer u voor uw werk onderweg bent. Dicteer alles met een digitale spraakrecorder en laat de opnamen automatisch door Dragon uitschrijven wanneer u weer achter uw pc zit. U kunt ook een transcriptie laten maken van vooraf opgenomen audiobestanden of podcasts van één spreker. Door de gestroomlijnde configuratie verloopt de transcriptie nog sneller en nauwkeuriger.

Systeemeisen

Om Dragon Naturally Speaking naar behoren te laten functioneren, houden wij de volgende minimumeisen aan;

  • Processor Intel i5
  • Intern geheugen 4gb
  • harde schijf 4gb
  • besturingssysteem: Windows 10, Windows 8.1, Windows 7
  • voor een goede werking van Dragon adviseren wij een kwalitatieve draadloze hoofdtelefoon/microfoon

Klanten Bekeken Ook

Populaire Producten