Introductie Brailliant X series

Nieuw! BRAILLIANT BI X serie

Kijk hier onze webinar terug;

 

De Braillant BI X zorgt voor nog meer onafhankelijkheid. Benieuwd hoe? Ontdek samen met onze host Vincent Bijlo de nieuwe, slimme Brailliant BI X brailleleesregels en schrijf je in voor onze introductie webinar.

Op woensdag 10 maart 2021 introduceert Lexima Reinecker Vision samen met Vincent Bijlo de slimme SMART Braillant BI 40X, 20X en Mantis Q40 Brailleleesregels van Humanware. Schrijf je hier in voor de webinar in om alles over deze nieuwe SMART Braillant leesregels te weten te komen. Heb jij je ingeschreven voor de webinar en behoor jij tot de eerste trotse bezitters van een nieuwe Braillant BI 40x of Mantis, maak dan kans op gratis Apple AirPods of de KNFB Reader App!

Denk SMART, Denk BRAILLIANT!
Woensdag 10 maart om 11.00

Schrijf je nu in

BRAILLIANT NIEUWS!

Lexima Reinecker Vision start 2021 met de introductie van de nieuwe SMART Brailliant BI X leesregels. Met de Braillant BI X serie introduceren we de SMART functionaliteit en connectiviteit die je nodig hebt in de digitale wereld van vandaag. Jouw productiviteit is verzekerd met de ingebouwde Keysoft apps, het brailletoetsenbord van de Brailliant BI 40x en 20X of het QWERTY toetsenbord van de Mantis 40 leesregels.

De nieuwe Brailliant: connectiviteit, SMART en eenvoud!

De 1e brailleleesregel met Bluetooth 5 technologie

Altijd verbonden met de laatste Bluetooth technologie. Bluetooth 5 biedt een betrouwbare verbinding met een 4 keer zo groot bereik vergeleken met oudere Bluetooth versies. De Brailliant BI 40X maakt het mogelijk om met meerdere apparaten verbonden te zijn en direct tussen deze verbonden apparaten te wisselen.
 

Productiever met de KeySoft Light apps

Gebruik de in de leesregel aanwezige intuïtieve, gebruikersvriendelijke KeySoft apps voor het maken van aantekeningen tijdens een vergadering of college, het  lezen van een boek of documenten, of gebruik de ingebouwde rekenmachine om nog snel die berekening te maken.
 

Victor Reader bibliotheek

Via de draadloos netwerkverbinding kunnen boeken direct worden gedownload naar de Braillant BI X leesregels vanaf het moment dat de Nederlandse bibliotheken zijn aangesloten. Tijdens introductie worden alleen de volgende Amerikaanse bibliotheken ondersteund: NLS BARD, NFB Newsline en BookShare.
 

Omzetten naar Braille

Documenten worden automatisch in braille omgezet.
 

Editor app

De Editor app ondersteunt de formaten docx, BRF en bestanden in het txt formaat.  
 

Examen mode

In de examen mode wordt de toegang tot de interne apps, data en documenten geblokkeerd.

Meer weten over de nieuwe Braillant BI X serie leesregels of een afspraak maken voor een demonstratie:

Je kunt ons telefonisch bereiken op 0334943787 of door een e-mail te sturen naar info@lexima-reinecker.nl. Of volg ons op Linkedin of meld je aan op onze nieuwsbrief op onze website. Heb je een vraag of opmerking, maak dan gebruik van het contactformulier. Ons bezoekadres is Kastanjelaan 6 3833 AN, Leusden.