OneStep Reader voor iOS, Android en Windows 10

€105.00
Schrijf een Beoordeling
Artikelnr:
OneStep Reader voor iOS, Android en Windows 10

Beschrijving

Snel, Betrouwbaar en Efficient

Het wachten is voorbij. De langverwachte OneStap Reader app waarmee u tekst kunt lezen waar u ook bent, werd voorgesteld tijdens de 74e jaarlijkse conferentie van de National Federation of the Blind. Het publiek heeft de app met een warm applaus onthaald.

Nu aanschaffen bij Lexima Reinecker Vision!

Vanaf oktober 2016 is het mogelijk om deze App ook via een dealer aan te schaffen. In Nederland is Lexima Reinecker Vision de enige dealer van deze app. Aanschaffen via ons geeft u twee voordelen; in de eerste plaats bent u goedkoper uit, want de App is via ons goedkoper aan te schaffen dan de standaardprijs in de Appstore, Google Playstore of Windows Store (aanbiedingen in betreffende stores uitgezonderd). Daarnaast krijgt u twee licenties die u zowel op iOS, Android en Windows 10 kunt gebruiken. Als u de app via de Appstore, Playstore of Microsoft Store aanschaft, kunt u daarmee de App alleen op dat betreffende platform gebruiken.

Om de App via Lexima Reinecker Vision aan te schaffen, doet u het volgende. Als u naar de Appstore, Playstore of Windows Store gaat en zoekt op KNFB, ziet u twee Apps verschijnen, namelijk de KNFB Reader en de KNFB Reader Enterprise. U kiest voor de KNFB Reader Enterprise en download deze. Voordat u deze kunt gebruiken, moet u de app eerst activeren. Dat kunt u doen door via deze website of telefonisch een licentie bij ons te bestellen, waarna wij u voorzien van een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u de KNFB Reader op uw apparaat kunt activeren.

Een heel gemakkelijk hulpmiddel bij de KNFB Reader App is de StandScan Pro. Lees hier meer over dit product. Als u beide producten tegelijk bij ons aanschaft, krijgt u een aantrekkelijke combinatiekorting.

Wilt u training ontvangen om de KNFB Reader App te leren gebruiken. Wij bieden hiervoor twee diensten aan.
1. Een telefonische cursus waarin alle aspecten van de KNFB Reader worden behandeld. Deze cursus duurt één uur en kost €45,00 inclusief BTW.
2. Een training op locatie. Tijdens deze training leren wij u omgaan met de KNFB Reader en leggen alle functionaliteiten uit. Deze cursus duurt één uur. De prijs hiervan is €125,00 inclusief BTW en voorrijkosten.

U kunt voor deze training contact met ons opnemen via [email protected] of ons bellen op telefoonnummer 033-494 3787.

Wat doet de KNFB Reader App?

Door digitale fotografie met geavanceerde Apple en Google-hardware te verenigen, laat deze nieuwe app - die specifiek is ontwikkeld voor slechtzienden en blinden - gebruikers toe om gedrukt materiaal sneller en efficienter dan ooit te lezen. De KNFB Reader is een gezamenlijke ontwikkeling van Sensotec nv en K-NFB Reading Technology Inc.

  • Snel: met één druk op de knop lees je zo goed als elke gedrukte tekst: brieven, recepten, lesmateriaal, geprinte notities en nog veel meer.
  • Betrouwbaar: je weet waar je document zich bevindt door een gesproken beeldanalyse, automatische paginadetectie en een kantel-indicator.
  • Efficient: Zodra je een foto neemt, start de uitstekende tekstherkenning en wordt de tekst door de ingebouwde spraaksynthese voorgelezen met stemmen van hoge kwaliteit.

Meertalige software

De KNFB Reader herkent teksten en leest voor in heel wat talen, waaronder Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Zweeds, Noors, Portugees, Deens, Fins, Pools en Turks. Ook de gebruikersinterface en documentatie zijn beschikbaar in deze talen. 

Kenmerken

  1. Leesmodi.  Verschillende leesmodi voor boeken, artikelen en etiketten, maar ook facturen en memo's
  2. Tekstnavigatie. Tekstnavigatie per regel, zin, woord en karakter
  3. Automatisering. Automatische tekstdetectie voor een handsfree of touchfree werking
  4. Documenten met meerdere pagina's lezen.  Voor het fotograferen en lezen van documenten, brochures, flyers en boeken. 
  5. Gesynchroniseerde markering.  Gesynchroniseerde markering met braille en spraak van hoge kwaliteit
  6. Beeldzoeker en hulp bij horizontaal houden.  Beeldzoeker voor een live beeldbereik. Hulp bij horizontaal houden en rapport voor een optimale camerapositie ten opzichte van het document
  7. Import en export van documenten.  Mogelijkheid om pdf- en jpg-afbeeldingen te importeren, scannen (OCR) en lezen. Export van HTML- en TXT-bestanden voor opslag in de cloud (zoals Dropbox en Google Drive). 

Video's

Klanten Bekeken Ook

Populaire Producten

Orcam Voorleesapparaat

Orcam

De wereld toegankelijk maken voor blinden, slechtzienden en mensen met leesproblemen door de meest g…

Reporter Smart 2.1

Reinecker

Lezen wordt zeer eenvoudig met de Reporter Smart. Eén druk op de knop is voldoende om een tek…

Reinecker

VOXviva verbindt een voorlees- en beeldschermsysteem in een kleine en handzame camera, die aan de PC…

Victor Reader Stratus 4

HumanWare

De VictorReader Stratus 4 is de nieuwe versie van de vertrouwde en populaire Daisy speler VictorRead…

Jaws voor Windows

Met Jaws (Job Access With Speech) beschikt u over de wereldwijd meest gebruikte schermleessoftware v…

VEO VOX

Reinecker

Het lees- en leessysteem VEO VOX biedt het hoogste lees- en leescomfort. VEO VOX maakt indruk met zi…