LVHD Samsung LED-monitor

Prijs op aanvraag

Schrijf een Beoordeling
Artikelnr:
LVHD Samsung LED-monitor

Beschrijving

Al enkele jaren besteden wij veel aandacht aan de plaatsing van LED-monitoren op werkplekken die wij inrichten. Wij merken dat een goede monitor een enorm verschil kan maken in het werkcomfort van een slechtziende werknemer. Door veel aandacht te geven aan positie (wij voeren alle mogelijke monitorsteunen van het merk Ergotron), contrastinstelling en helderheidsregeling zien wij regelmatig dat vermoeidheidsklachten verminderd of zelfs voorkomen kunnen worden.

De monitoren die wij gebruiken zijn Full LED monitor van het merk Samsung. Deze modificeren wij zodanig dat de contrast- en helderheidsinstellingen geoptimaliseerd worden voor slechtziende gebruikers. De door Samsung gebruikte LED-technologie houdt in dat de LED's niet alleen aan de randen van het scherm geplaatst zijn, maar achter het hele LCD-paneel. Voordeel daarvan is dat het licht evenredig wordt verspreid. Full LED technologie maakt het mogelijk om de verlichting achter donkere delen van het scherm te dimmen om zo een hoger contrast te krijgen. Samsung zelf zegt over deze technologie:

'De Mega Dynamic Contrast Ratio tilt de kleuren en beeldkwaliteit naar een hoger niveau en zorgt voor levensechte beelden. Met de adembenemende Mega∞DCR-contrastverhouding wordt zwart het diepste zwart en wit het zuiverste wit en zijn de andere kleuren zo helder als maar kan. U zult meteen onder de indruk zijn van het kristalheldere beeld. Met deze explosie aan kleuren worden andere schermen gewoonweg saai. Al uw multimediacontent wordt weergegeven zoals het hoort.'

Wij voeren van dit type monitoren verschillende varianten, in 22'', 24'' en 27''. In de meeste situaties adviseren wij een proefplaatsing (al dan niet in combinatie met onze camerysystemen of vergrotingssoftware), waarbij in twee of drie weken duidelijk wordt of deze hulpmiddelen echt het verschil maken.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een proefplaatsing op uw werkplek!

Klanten Bekeken Ook

Populaire Producten

Topolino Capo²

Reinecker

Het full HD-camerasysteem Topolino Capo² verbindt een zo groot mogelijke diepte-scherpte met ee…

My Board Buddy

Reinecker

Wat doet My Board Buddy? My Board Buddy maakt een trilvrij, maximaal vergrootbaar duplicaa…

Topolino Smart

Reinecker

De Topolino Smart biedt slechtziende scholieren, studenten en werkenden de mogelijkheid om ongecompl…

MANO 12

Reinecker

Met een schermdiagonaal van bijna 30 cm is MANO 12 het grootste elektronische vergrootglas in de MAN…

VEO VOX

Reinecker

Het lees- en leessysteem VEO VOX biedt het hoogste lees- en leescomfort. VEO VOX maakt indruk met zi…

HumanWare Mantis Q40

HumanWare

Houd braille altijd en overal binnen handbereik met de Mantis Q40: een uniek Bluetooth®-toetsenb…