My Board Buddy AIR

Prijs op aanvraag

Schrijf een Beoordeling
Artikelnr:
My Board Buddy

Overige Details

Connectiviteit:
draadloos of via netwerkkabel
Processor module:
9.5cm breed x 8.5cm lang x 2cm hoog, 104gr
Maak het smartboard toegankelijk voor slechtzienden
Met My Board Buddy AIR kan een slechtziende student of werknemer het smartboard of presentatiescherm op een monitor/scherm in de omgeving vergroten. Dit is de beste oplossing voor situaties met een vast klaslokaal of vergaderzaal.
  • 500+ gebruikers per dag
  • 3 stappen om te installeren
  • draadloze verbinding
De oplossing om het smartboard in een klaslokaal te vergroten
Het digitale schoolbord is niet meer weg te denken uit moderne klaslokalen. De uitdaging is de informatie van het smartboard in hoge kwaliteit tot bij de visueel beperkte leerling te krijgen. Een camera die een foto maakt van een digitaal schoolbord of projectie biedt onvoldoende beeldkwaliteit. Er is een specifieke oplossing voor het digitale schoolbord nodig.

My Board Buddy AIR is het antwoord.

Het brengt het beeld van het smartboard in hoge kwaliteit naar een monitor/scherm dicht bij de leerling, ideaal voor het lager onderwijs. De leerling kan zelf de vergroting en het kleurcontrast aanpassen zonder het beeld van het smartboard te beïnvloeden met behulp van een afstandsbediening met joystick. Alle scherminhoud wordt met minimale vertraging weergegeven: tekst, foto, video, live notities worden live doorgestuurd.
Geef werknemers met een visuele beperking toegang tot digitale presentaties
In elke moderne werkomgeving zijn digitale presentatieschermen alomtegenwoordig. Denk aan hybride overlegmomenten in een vergaderruimte of PowerPoint-presentaties voor een grote groep via beamer.

Werknemers met een visuele beperking moeten hieraan kunnen deelnemen. Alleen zo creëer je een inclusieve werkplek.

Daarom heb je my Board Buddy AIR nodig. Eenmaal aangesloten vergroot my Board Buddy AIR het beeld op een monitor in de buurt van de medewerker zonder het presentatiescherm te beïnvloeden.
Wat doet my Board Buddy AIR?
Met dit eenvoudige maar ingenieuze apparaat kan het interactieve smartboard of elke andere projectie trillingvrij en met maximale vergroting worden weergegeven, met behoud van de kwaliteit van het oorspronkelijke beeld en met de mogelijkheid de kleuren te manipuleren.

Het is ideaal zowel als aanvulling op een bestaand schoolsysteem met een camera voor analoge info, als als op zichzelf staande oplossing voor vergroting van digitale info.

De my Board Buddy-zender wordt via een HDMI-kabel tussen de beeldbron, bijvoorbeeld een laptop, en het interactieve bord of de projector geplaatst. Deze zendt het beeld door naar een draadloze ontvanger. Deze is verbonden met de monitor en de joystick met eenvoudige, kleurrijke knoppen. Het feit dat gebruikers het beeld kunnen bepalen dat hen het beste past, maakt dit apparaat de beste oplossing voor een beter zicht op het interactieve bord.

Leerlingen zullen meer betrokken zijn tijdens de lessen en kunnen actief deelnemen aan oefeningen in de klas.
Voor wie is my Board Buddy AIR?
Voor slechtziende leeringen in het lager onderwijs. Deze leerling zit in een vaste klas. Het beeldscherm/monitor wordt op de bank van de leerling geplaatst, samen met de ontvanger. De leerling gebruikt de afstandsbediening om het beeld te vergroten, kleurcontrasten te bepalen en te navigeren.

Voor slechtziende medewerkers die gebruik maken van een vaste vergaderzaal. De medewerker gebruikt een vaste plek om de meeting te volgen. Zo kan hij/zij het beeldscherm maximaal gebruiken.
“Sinds dit jaar hebben we geen schoolbord meer in de klas, maar een digitaal bord.
Dankzij mijn Board Buddy kan ik alles duidelijk zien, nog beter dan vroeger, ook de video’s die geprojecteerd worden.”
Eliana – 12 jaar

Klanten Bekeken Ook

Populaire Producten

Topolino Smart

Reinecker

De Topolino Smart biedt slechtziende scholieren, studenten en werkenden de mogelijkheid om ongecompl…

Topolino Capo²

Reinecker

Het full HD-camerasysteem Topolino Capo² verbindt een zo groot mogelijke diepte-scherpte met ee…

HumanWare Mantis Q40

HumanWare

Houd braille altijd en overal binnen handbereik met de Mantis Q40: een uniek Bluetooth®-toetsenb…