Plextalk Linio Pocket

Prijs op aanvraag

Schrijf een Beoordeling
Artikelnr:
Plextalk Linio Pocket

Beschrijving

De Plextalk Linio Pocket is een draagbare, compacte, lichtgewicht Daisy speler, memorecorder en muziekspeler. Fraai vormgegeven, met groot bedieningsgemak. Met de Plextalk Linio Pocket kunt u Daisy audiobestanden en MP3 muziek beluisteren. Het verschil met de Plextalk Pocket PTP1 is dat de Linio Pocket de mogelijkheid heeft om boeken van Aangepast-lezen via internet (WiFi) te beluisteren (streaming). Met de internet verbinding kunnen naast boeken van Aangepast-lezen ook podcasts en internet radio stations worden beluisterd.

De Plextalk Pocket leest met de ingebouwde tekst-naar-spraakfunctie HTML bestanden direct voor vanaf een SD-geheugenkaart. Via de computer kunnen bestanden met behulp van de USB kabel worden overgezet op de Plextalk. Het overzetten van bestanden kan ook met behulp van de CD/DVD lezer die is ontwikkeld voor de Plextalk. Dan is er geen computer nodig voor het overzetten. Door het werken met labels zijn bestanden eenvoudig terug te vinden. Met deze 'bookmark' functie kan de gebruiker navigeren binnen een bestand.

Met de ingebouwde microfoon en speaker kunnen hoogwaardige geluidsopnamen gemaakt worden, waaronder audiobestanden met Daisy structuur. Zo zijn ook gesproken notities op te nemen. De stereo oortelefoon maakt het mogelijk om overal, ongestoord eigen opnames of andere bestanden te beluisteren. Voor het overdragen van bestanden en het opladen van de accu, kan de Plextalk met een USB kabel aangesloten worden op de PC.

Klanten Bekeken Ook

Populaire Producten

Victor Reader Stream

HumanWare

De VictorReader Stream is een moderne Daisy speler en voorleesapparaat. Daisy boeken …

Victor Reader Stratus 4

HumanWare

De VictorReader Stratus 4 is de nieuwe versie van de vertrouwde en populaire Daisy speler VictorRead…

Victor Reader Stratus 12

HumanWare

De Victor Reader Stratus 12 is het nieuwe model van de vertrouwde en populaire Daisy speler Victor R…

Fusion

De twee toonaangevende toegankelijkheidsprogramma's voor slechtzienden en blinden, ZoomText&nbs…

HumanWare Mantis Q40

HumanWare

Houd braille altijd en overal binnen handbereik met de Mantis Q40: een uniek Bluetooth®-toetsenb…