Prodigi Desktop 20''

Prijs op aanvraag

Schrijf een Beoordeling
Artikelnr:
Prodigi Desktop 20''

Beschrijving

De Prodigi sprekende beeldschermloep is in meerdere varianten leverbaar. Op deze pagina vindt u de informatie over de Desktop-variant. HumanWare heeft de beeldschermloep opnieuw uitgevonden om u een vergrotend en sprekend hulpmiddel te brengen dat 

Simpel

De Prodigi heeft geen verwarrende knoppen of draaitoetsen, en geen onhandige X/Y-tafel. De bediening via de touchpad is zeer gemakkelijk aan te leren en intuitief. Plaats uw document en tik met één vinger op de touchpad om te vergroten en het lezen te starten in uw persoonlijke voorkeursinstellingen voor kleur en contrast. De Prodigi gebruikt dezelfde touch-bediening voor zowel de desktop als de uitneembare handloep; wel zo makkelijk!

Intelligent

Prodigi's Diamond Edge Tekst kan bijna oneindig worden vergroot zonder in te leveren op beeldkwaliteit. Bekijk de foto's en plaatjes in kleur, terwijl de tekst in uw eigen kleur- en contrastinstelling wordt weergegeven. Geniet daarbij van het moeiteloze lezen dankzij de verschillende leesmodi die de Prodigi u biedt. De tekst wordt automatisch gescrolld, waarbij u zelf de vergroting en snelheid kunt instellen, en zelfs gemakkelijk een regel terug kunt gaan. Ook kunt u met een simpele dubbeltik de spraak inschakelen, en uw ogen rust geven door naar de tekst te luisteren door middel van de ingebouwde spraaksynthesizer. Dit alles is mogelijk zonder dat u het document zelf hoeft te verplaatsen, omdat de inventieve tekstherkenningssoftware dit voor u doet. 

Flexibel

De Prodigi beschikt over een ingebouwde Tutorial, die u op weg helpt en u laat zien hoe u de Prodigi kunt bedienen. Ook kunt u in deze Tutorial uw voorkeuren kiezen wat betreft kleurinstellingen, lettergrootte en contrast. Wat uw lettergrootte, kleurvoorkeur, contrast of snelheid ook is, Prodigi past zich aan!

Overige Details

Kleurweergave:
Monochroomkleuren: Zwart Wit Wit Zwart Groen Zwart Geel Blauw Geel Zwart

Klanten Bekeken Ook

Populaire Producten

VEO VOX

Reinecker

Het lees- en leessysteem VEO VOX biedt het hoogste lees- en leescomfort. VEO VOX maakt indruk met zi…

MANO 12

Reinecker

Met een schermdiagonaal van bijna 30 cm is MANO 12 het grootste elektronische vergrootglas in de MAN…

Mezzo EDU

Reinecker

Ideaal voor leerlingen en studenten. De mezzo EDU biedt meer plezier tijdens het leren of studeren. …

Topolino Smart

Reinecker

De Topolino Smart biedt slechtziende scholieren, studenten en werkenden de mogelijkheid om ongecompl…

Topolino Capo²

Reinecker

Het full HD-camerasysteem Topolino Capo² verbindt een zo groot mogelijke diepte-scherpte met ee…