Quha Zono Hoofdmuis

Prijs op aanvraag

Schrijf een Beoordeling
Artikelnr:
Quha Zono Hoofdmuis

Beschrijving

Als een standaardmuis geen oplossing biedt en indien het hoofd goed gecontroleerd bewogen kan worden, is de toepassing van een hoofdmuis wellicht mogelijk. Er zijn verschillende technieken beschikbaar om middels hoofdbewegingen de muisaanwijzer te bedienen.

De Quha Zono

De Quha Zono is een draadloze hoofdmuis die werkt middels een gyroscoop. Door het hoofd te bewegen, kan de muisaanwijzer van de computer worden bediend.
Met de bijgeleverde Windowssoftware is het mogelijk om de Quha Zono dusdanig te kalibreren dat je zeer nauwkeurig kunt werken met de muisaanwijzer op de computer. Daarnaast is het met deze software mogelijk om ongecontroleerde bewegingen te filteren. De instellingen worden opgeslagen op het apparaat zelf waardoor werken met een andere computer of ander apparaat geen enkel probleem is. Er hoeft dus geen aanvullende software te worden geïnstalleerd op diverse andere apparaten.

Quha Nemo

Door het beperkte gewicht van slechts 23 gram, het compacte design en de diverse bevestigingsopties kan de Quha Zono gemakkelijk worden bevestigd aan het lichaam. Er zijn verschillende mogelijkheden om de Quha Zono te dragen, zoals hoofdbanden en clips voor een brilbevestiging. Door de lange accu duur van 30 uur is dit product uitermate geschikt voor werk- en studiesituaties.

De Quha Zono kan gemakkelijk worden gebruikt op diverse systemen via een USB-ontvanger met een bereik van 10 meter.  Aan deze ontvanger kan een knop worden bevestigd die dient als vervanger van de linkermuisknop. Daarnaast beschikt de software over een muisfunctie. De software is in staat automatisch een muisklik te genereren wanneer de muispijl op een specifieke positie wordt stil gehouden.

De Quha Zono kan uitstekend worden gebruikt ter ondersteuning van Dragon spraakherkenningssoftware. De muisaanwijzer kan worden bediend en de commando's tot klikken kunnen worden gegeven via spraak.

Klanten Bekeken Ook

Populaire Producten

Topolino Capo²

Reinecker

Het full HD-camerasysteem Topolino Capo² verbindt een zo groot mogelijke diepte-scherpte met ee…

Brailliant BI 40X

HumanWare

De nieuwe Brailliant 40X cellige brailleregel is geschikt voor veelvuldig lezen dankzij het comfort …

HumanWare Mantis Q40

HumanWare

Houd braille altijd en overal binnen handbereik met de Mantis Q40: een uniek Bluetooth®-toetsenb…