VEO VOX

Prijs op aanvraag

Schrijf een Beoordeling
Artikelnr:
VEO VOX

Beschrijving

Het lees- en leessysteem VEO VOX biedt het hoogste lees- en leescomfort. VEO VOX maakt indruk met zijn innovatieve technologie, gebruiksvriendelijke bediening en kwaliteit, made in Germany. Op basis van de Veo beeldschermloep met intuïtieve drieknops-bediening en de hoge resolutie autofocus camera heeft VEO VOX alle eigenschappen van een voorleesapparaat.
Gebruik VEO VOX als beeldschermloep om te lezen met de door u gewenste vergroting. De autofocus van de FullHD-camera en de energiebesparende LED-verlichting zorgen voor een hoog contrast, zonder flikkering.
Als uw ogen een pauze nodig hebben, of als u tijdens het lezen iets anders wilt doen, kunt u elke tekst (zoals een brief of krant) hardop laten voorlezen. Druk gewoon met uw vinger op het woord vanaf het punt dat u wilt laten voorlezen en VEO VOX begint vanaf dat punt  met een natuurlijke stem te lezen.

De full HD camera met optische zoom vergroot het beeld tot 100 keer op het aanraakscherm van de 24 monitor. The Low Vision High Definition biedt technologie voor hoogwaardige beelden met minimale ruis. De NELE technologie vermindert reflectie van zeer glanzende oppervlakken en de schaduw van de hand tijdens het schrijven.

De hoogwaardige tekst-naar-spraak-leesfunctie fascineert met natuurlijke stemmen, evenals individueel instelbare leessnelheid en -volume.

Als u meer wilt lezen dan alleen wat u op het scherm ziet, profiteer dan van de innovatieve live leesmodus. Met deze functie kunt u het leesmateriaal verplaatsen tijdens het lezen  zonder de spraakuitvoer te onderbreken. In tegenstelling tot vergelijkbare systemen, bent u niet beperkt tot één A4-pagina.

In de modus voor het lezen van stilstaande beelden wordt alleen datgene gelezen wat op het scherm wordt weergegeven. Hier kunt u de leestekst op verschillende manieren op het scherm weergeven (bijvoorbeeld woord per woord of regel voor regel.

 

Downloads:

Gebruiksaanwijzing

Overige Details

Kleurweergave:
Monochroomkleuren: Zwart Wit Wit Zwart Groen Zwart Geel Blauw Geel Zwart
Vergroting:
Full HD+ Vario: optisch, vergroot 1x - 100x
Maten:
Afmetingen (met 24" scherm): 55 x 53 x 59 cm

Klanten Bekeken Ook

Populaire Producten

MANO 12

Reinecker

Met een schermdiagonaal van bijna 30 cm is MANO 12 het grootste elektronische vergrootglas in de MAN…

Veo EDU

Reinecker

Videomatic EDU is in het bijzonder geschikt voor scholieren en jonge mensen bij hun opleiding. …

Topolino Smart

Reinecker

De Topolino Smart biedt slechtziende scholieren, studenten en werkenden de mogelijkheid om ongecompl…

Mezzo EDU

Reinecker

Ideaal voor leerlingen en studenten. De mezzo EDU biedt meer plezier tijdens het leren of studeren. …

Orcam Voorleesapparaat

Orcam

De wereld toegankelijk maken voor blinden, slechtzienden en mensen met leesproblemen door de meest g…