Hulpmiddelen op reis

Mensen met een visuele beperking willen ook voluit van een uitstap of vakantie genieten. Door draagbare visuele hulpmiddelen te voorzien in je reiskoffer blijf je ook buitenshuis onafhankelijk. 
Ben je van plan om binnenkort op reis te gaan? Denk dan aan draagbare hulpmiddelen om je bij te staan. Compact, op batterijen, verbonden met WIFI en voorzien van een praktische draagtas, helpen deze toestellen je op elk moment van de dag, in de auto, in de trein, in het vliegtuig, in jouw hotel of vakantiehuis. 
Aarzel niet om je reis te plannen en lees meer over de mogelijkheden!
Je vakantieleesvoer comfortabel verslinden
Wens je tijdens je verblijf de typische vakantielectuur te lezen?

Dan raden wij je een Mano 6 draagbare elektronische loep aan. Met dit vergrotingsapparaat kan je de tekst en afbeeldingen van de reisgids, het stadsplan of brochure, enz. vergroten.
Ontdek nieuwe verhalen 
Vakantie is hét moment om in verhalen te duiken. Met behulp van een goed luisterboek, geniet je helemaal ontspannen op het strand of bij het zwembad. Zet je koptelefoon op, druk op play en laat je meeslepen door spannende verhalen. 

De Victor Reader Stream is dé compacte, gebruiksvriendelijke audioboeklezer die je meeneemt in je strandtas. Je luistert naar boeken, tijdschriften of kranten door ze te downloaden van je boekenplank via bv. de ‘Passend Lezen’ website.
Altijd toegang tot informatie
Het voorleesapparaat Orcam Read is zo compact als een stevige balpen en stop je makkelijk in je handtas of rugzak. Zo draag je hem elk moment van de dag bij je en kan je overal informatie laten voorlezen.

Als je in een restaurant, museum of winkel bent en snel toegang wil tot geschreven informatie (gedrukt of digitaal), neem dan de Orcam Read mee.


Hij is uiterst eenvoudig te gebruiken. Richt de Orcam Read gewoon op het gebied dat je wil lezen, druk op de knop om te scannen en luister. Wil je handsfree lezen, gebruik dan de door Sensotec ontwikkelde standaard voor de Orcam Read.
Een draagbare reisgezel
Wat zou je ervan denken om een reisgezel mee te nemen in de vorm van een slimme bril?
De Envision Glasses zet je op je neus en biedt je eindeloos veel hulp:
+ Denk aan het voorlezen van alle teksten, ook handgeschreven en in verschillende talen. 
+ Hij omschrijft de omgeving waarin je je bevindt
+ Hij herkent munten, ook vreemde munten
+ Je kan je persoonlijke hulplijn rechtstreeks bellen om je bij te staan
+ ...
Wil je meer weten over handige hulpmiddelen voor op vakantie?
Neem dan contact op met onze visusexperten.
Zij helpen je graag verder: verkoop@sensotec.com of 033 494 3787 .