Over ons

Lexima Reinecker Vision gaat verder onder de naam Sensotec. Door een intensieve samenwerking met Sensotec, dé Belgische specialist in visuele hulpmiddelen, zullen we ons aanbod verder uitbreiden en verbeteren. Onze dienstverlening blijft dezelfde.

Dit vernieuwde Sensotec Nederland is gespecialiseerd in het geven van advies, verkoop en dienstverlening voor elektronische leessystemen, loepen, loeplampen, voorleessystemen en computeraanpassingen voor slechtziende en blinde mensen. Dit zowel voor thuis, op school als op de werkplek.

sensotec-logo-rgb-black-web.png

Lexima Reinecker Vision ontstond vele jaren terug uit een samenwerking tussen het Nederlandse Lexima en het Duitse Reinecker Vision GmbH. De specialisatie van Lexima op gebied van ondersteuning van lees- en leerproblemen gecombineerd met de hoogkwalitatieve apparatuur van Reinecker Vision GmbH, maken van Lexima Reinecker Vision dé referentie voor de betere hulpmiddelenzorg voor slechtzienden en blinden.

Ons doel

Wij willen onze klanten hun leven lang ondersteunen om hen de best mogelijke oplossingen te bieden. Onze gespecialiseerde medewerkers staan dagelijks klaar voor advies op alle vlakken, ook als het gaat om de financiële mogelijkheden of vergoedingen.

Onze klanten

Het merendeel van onze klanten hebben door een oogaandoening, zoals bijv. maculadegeneratie (MD), retinitis pigmentosa (RP), glaucoom (groene staar), cataract (grijze staar) of diabetische retinopathie hun gezichtsvermogen geheel of gedeeltelijk verloren. Om hun slechtziendheid of blindheid te compenseren, zoeken zij naar hulpmiddelen voor het lezen of voorlezen.

Onze medewerkers

De Sensotec organisatie telt in Nederland ca. 20 medewerkers. Stuk voor stuk specialist in hun vak en met als belangrijkste drijfveer onze klanten de meest optimale oplossing aanbieden.

Lexima Reinecker Vision B.V. is aangesloten bij de branchevereniging ZieZo.