Schooloplossingen

Schooloplossingen voor
slechtziende en blinde leerlingen
Ben jij AOB'er (Ambulant Onderwijskundig Begeleider) en begeleid je blinde en slechtziende leerlingen of studenten? Of bent je ouder of op een andere manier betrokken?
Wij bieden hier heel wat waardevolle informatie om deze leerlingen en studenten te helpen.
Sensotec is de specialist in Nederland en België op het gebied van schooloplossingen.
We zetten in op kwalitatieve camerasystemen/beeldschermloepen, brailleleesregels en digitale oplossingen voor de schoolomgeving.
Het belangrijkste advies dat we kunnen meegeven is de keuze van de hulpmiddelen 100% af te stemmen op de leerling én op de school. Daarbij is het belangrijk te weten of de leerling in 1 of meerdere klassen les volgt en of het camerasysteem op een laptop wordt aangesloten
Hoe pak je de aanvraag voor hulpmiddelen concreet aan?
Informeer je goed en tijdig over de visuele hulpmiddelen voor de klas, want een aanvraag voor schoolsystemen bij het UWV duurt meestal meerdere weken.
Onze specialisten voor schoolsystemen staan klaar om samen naar de best mogelijke oplossingen te zoeken. We denken graag met jullie mee en wij kunnen op de locatie van de school meerdere oplossingen demonstreren.
Heb je vragen, aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen met onze collega's: 033-494 3787 of verkoop@sensotec.com.
Selecteer hieronder een productcategorie voor meer info: