Retourneren

Retourneren: Je hebt bij een webshopbestelling het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van bij je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Sensotec geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via verkoop@sensotec.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Instructies retourneren: Je dient het originele verzenddocument, de bijbehorende factuur en/of pakbon en/of originele adreslabel in een deugdelijke verpakking te retourneren.

Kosten in geval van retourneren: Indien de consument gebruik maakt van zijn retourrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.

Uitzonderingen retourneren: Het herroepingsrecht wordt door Sensotec uitgesloten voor producten en diensten zoals beschreven in de algemene voorwaarden van Stichting Keurmerk Webshop, in het bijzonder

  • producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden,
  • software waarvan de verzegeling is verbroken, of die op enigerlei wijze is gebruikt
  • producten of diensten die door Lexima tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument,
  • of producten die persoonlijk van aard zijn
  • diensten die met instemming van de klant volledig zijn uitgevoerd binnen de 14 kalenderdagen bedenktijd.

Retourformulier: Voor het retourneren van artikelen kun je onderstaand formulier gebruiken. Graag dit formulier invullen, afdrukken en ondertekenen en samen met het te retourneren artikel naar ons versturen. 

Retour adres:
Sensotec Leusden
Kastanjelaan 6
3833 AN Leusden