Retourneren

Retourneren: U heeft bij een webshopbestelling het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Lexima Reinecker Vision geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lexima-reinecker.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Instructies retourneren: U dient het originele verzenddocument, de bijbehorende factuur en/of pakbon en/of originele adreslabel in een deugdelijke verpakking te retourneren.

Kosten in geval van retourneren: Indien de consument gebruik maakt van zijn retourrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.

Uitzonderingen retourneren: Het herroepingsrecht wordt door Lexima Reinecker Vision uitgesloten voor producten en diensten zoals beschreven in de algemene voorwaarden van Stichting Keurmerk Webshop, in het bijzonder

  • producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden,
  • software waarvan de verzegeling is verbroken, of die op enigerlei wijze is gebruikt
  • producten of diensten die door Lexima tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument,
  • of producten die persoonlijk van aard zijn
  • diensten die met instemming van de klant volledig zijn uitgevoerd binnen de 14 kalenderdagen bedenktijd.

Retourformulier: Voor het retourneren van artikelen kunt u onderstaand formulier gebruiken. Graag dit formulier invullen, afdrukken en ondertekenen en samen met het te retourneren artikel naar ons versturen. 

Retour adres:
Lexima Reinecker Vision
Kastanjelaan 6
3833 AN Leusden