Werken bij Sensotec

Vacature Medewerker Klantcontact

Wij breiden ons team uit met een Medewerker Klantcontact. Lijkt het jou mooi om mensen met een visuele beperking weer blij te maken omdat ze met onze hulpmiddelen weer kunnen lezen? Als Medewerker Klantcontact vervul je een belangrijke rol. Gedurende de dag sta jij klanten op een betrokken en professionele manier telefonisch te woord. Het gaat onder meer om vragen over en bestellingen voor onze hulpmiddelen. Je verwerkt de contact- en ordergegevens in het systeem, zet de fysieke hulpmiddelen klaar voor aflevering en zorgt er zo voor dat de klant de hulpmiddelen op tijd krijgt. Hierbij is het belangrijk dat je je goed kan inleven in de klant en luistert naar wat de klant nodig heeft. 

Wij zoeken een medewerker met brede inzetbaarheid om zowel administratieve als commerciële taken uit te voeren. Voor onze klanten en relaties ben je het eerste aanspreekpunt via telefoon en mail. Je ziet het als een uitdaging om hen te enthousiasmeren. Daarbij ben je ondersteunend en coördinerend actief voor onze buitendienstmedewerkers. Je hebt voor deze werkzaamheden geregeld contact met diverse partijen als Low Vision adviescentra, toeleveranciers en zorgverzekeringen. 

Wie zijn wij?

Sensotec, het vroegere Lexima Reinecker Vision, is gespecialiseerd in advisering, verkoop, plaatsing en service van innovatieve oplossingen zoals camerasystemen, voorleesapparaten en computeraanpassingen voor slechtziende en blinde mensen. Als zusterbedrijf van Solutions Radio (Delft) en Sensotec (België) bundelden wij de krachten voor goede hulpmiddelen voor slechtzienden en blinden.

Jouw profiel

- Uitstekende communicatieve vaardigheden, mondeling en schriftelijk

- Commercieel en klantvriendelijk

- Gestructureerd en oplossingsgericht

- Verantwoordelijk en representatief

- Wij nodigen ook mensen met visuele beperking uit om te solliciteren!

Wij bieden

- Een uitdagende fulltime baan in een innovatieve branche waarin het realiseren van oplossingen voor onze klanten centraal staat

- Uitstekende primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden

Kom jij ons team versterken? Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Bernard Bremmer, 033-494 3787. Stuur uiterlijk 10 februari jouw reactie met CV en motivatie aan info@lexima-reinecker.nl.