Storytel op Webbox

Storytel luisterboeken nu ook op de Webbox te beluisteren
Goed nieuws voor liefhebbers van luisterboeken.
Misschien ken je Storytel wel? Dat is een internationale dienst voor luisterboeken via internet. Als je een abonnement hebt op Storytel, dan kan je dit nu ook koppelen aan jouw Webbox en daarmee lekker luisteren naar hun uitgebreide aanbod.

Met een collectie van ruim 350.000 titels  in 9 talen, waaronder vele Nederlandse, is er voor ieder wat wils. Deze worden vaak voorgelezen of voorgedragen door de auteur zelf, zoals Kees van Kooten, Adriaan van Dis of Arthur Japin. Of ingesproken door bekende stemmen van bijvoorbeeld Diewertje Blok(bekende TV-stem) of Wilbert Gieske (bekend van o.a. GTST).
Zij geven vaak echt een nieuwe dimensie aan het boek, waardoor je er helemaal middenin zit.
Uitgebreid aanbod
Maar er is meer.  Zo zijn er via Storytel ook cabaretvoorstellingen te beluisteren. Ook zijn er podcast series over fantasy, moordzaken en meer. Verder zijn er vele informatieve boeken, hoorcolleges en kinderboeken te vinden. Sommige Storytel Originals zijn nergens anders te beluisteren.
Soms verschijnt het luisterboek op dezelfde dag als het papieren boek. Dan kunt u dus meteen meepraten met anderen die dat boek gaan lezen.

Storytel is iets anders dan Passend Lezen, de bibliotheekservice voor personen met een leesbeperking. Storytel is toegankelijk voor iedereen! Voor een vast bedrag per maand kan je een abonnement nemen op Storytel en onbeperkt naar hun hele collectie luisteren.
Hoe werkt het?
Je kunt zelf een abonnement nemen via www.Storytel.nl en aan hen het maandelijkse abonnement betalen. Dit verloopt dus niet via ons, Sensotec.

De gebruikersnaam en het wachtwoord van jouw Storytel-account kan je vervolgens invoeren op de Webbox bij Storytel in het menu ‘Lectuur’. Dit werkt hetzelfde als wifi instellen of iets zoeken op Wikipedia. Dus dit doet je door met de draaiknop door het alfabet te draaien en elk karakter dat u nodig heeft met een druk op OK te bevestigen. Draai daarna helemaal naar rechts voor de laatste optie ‘Klaar’ en druk daarbij nogmaals op OK ter bevestiging.

Jouw gegevens worden dan in de Webbox opgeslagen. Als de gegevens goed zijn, krijg je met jouw Webbox toegang tot jouw Boekenplank, aanbevelingen enz. Als de gegevens onjuist zijn ingevoerd, krijg je een foutmelding en kun je het opnieuw invoeren.
Naast jouw boekenplank krijg je ook een aantal lijsten met aanbevelingen op jouw Webbox te horen. Bijvoorbeeld met nieuwe boeken, weektips en populaire titels. Deze kun je zelf met jouw Webbox toevoegen aan jouw boekenplank. Ook kun je zelf boeken verwijderen. Wil je uitgebreider zoeken naar een specifieke schrijver of titel, dan doe je dit via de app of website van Storytel. Je kunt ook een kennis of familielid vragen om jouw boekenplank te beheren.
Abonnementsprijzen en acties
Meer informatie over de abonnementen en acties is te vinden op www.Storytel.nl.

Momenteel loopt een actie tot november 2023 waarbij je de eerste drie maanden 50% korting krijgt. Voor de prijs van een paar kopjes koffie per maand in een restaurant luister je dan lekker thuis naar heel veel luisterboeken.

Wij wensen je vanuit Sensotec veel luisterplezier!

Heb je vragen over de Webbox en zijn uiteenlopende functies. Aarzel dan niet contact op te nemen met onze experts via verkoop@sensotec.com.