Waldmann Lavigo LED staande vloerlamp

Prijs op aanvraag

Schrijf een Beoordeling
Artikelnr:
Waldmann Lavigo LED staande vloerlamp

Beschrijving

Met de Waldmann Lavigo verlichtingsarmaturen heeft u een perfecte oplossing voor de werkplek. Omdat deze lamp het licht indirect in de ruimte verspreid, kan het hinderlijke directe licht worden uitgeschakeld.

Wij zien bij een groot aantal van onze klanten dat er sprake is van lichthinder. Dit kan worden veroorzaakt door zogenoemd direct licht. TL-bakken of LED-panelen die boven de werkplek hangen zorgen voor dit directe licht. Een oplossing hiervoor is het uitschakelen van deze directe lichtpunten en het aanbrengen van indirecte verlichting. Het voordeel hiervan is dat u geen last hebt van licht dat hinderlijk in uw ogen schijnt, maar wel is er voldoende licht om uw werkplek (en die van uw collega's) te verlichten. Dit indirecte licht kan in verschillende armaturen worden verwerkt, zoals staande armaturen, tafelarmaturen of hangende armaturen.

Het voordeel van staande vloerarmaturen is dat er veel flexibiliteit is wat betreft de positie van de lamp, en dat het armatuur ook gemakkelijk verplaatst kan worden als u naar een andere werkplek verhuist. 

De Waldmann Lavigo lampen behoren tot de top van het segment wat betreft lichtspreiding, duurzaamheid en instellingsmogelijkheden. Verschillende lichtsterktes en lichtkleuren zijn leverbaar.  

Met drie vermogensniveaus (49, 75 en 109 W) past de LAVIGO zich aan alle verschillende lichttechnische eisen aan. Alle varianten leveren een extreem hoge lichtopbrengst van veel meer dan 100 lumen / watt. Dankzij nieuwe en krachtige LED­modules levert LAVIGO een hoger indirect lichtaandeel dan vergelijkbare armaturen. Daardoor is minder direct licht nodig, ontstaat een gelijkmatiger basisverlichting en is het licht aangenamer voor de ogen. Daarnaast wordt voor het aandeel direct
licht gebruik gemaakt van lichtversterkende CDP­microprisma's met Light Forming­ technologie, wat voor een optimale ontspiegeling zorgt. Ideaal dus voor geconcentreerd en efficiënt werken. LAVIGO kan ook worden toegepast in combinatie met intelligente lichtmanagementsystemen van Waldmann (zie p. 29 tot 31). De daarvoor benodigde sensor is in de onderkant van de lichtkap geïntegreerd.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw werkplek te bespreken! Een proefplaatsing behoort ook tot de mogelijkheden.

Klanten Bekeken Ook

Populaire Producten

Veo EDU

Reinecker

Videomatic EDU is in het bijzonder geschikt voor scholieren en jonge mensen bij hun opleiding. …

Mezzo EDU

Reinecker

Ideaal voor leerlingen en studenten. De mezzo EDU biedt meer plezier tijdens het leren of studeren. …

MANO 12

Reinecker

Met een schermdiagonaal van bijna 30 cm is MANO 12 het grootste elektronische vergrootglas in de MAN…

feelSpace naviBelt

De FeelSpace NaviBelt is een band met 16 trilmotoren die je om je buik draagt. Met de ingebouwde kom…

Topolino Smart

Reinecker

De Topolino Smart biedt slechtziende scholieren, studenten en werkenden de mogelijkheid om ongecompl…