Website laten voorlezen

De website laten voorlezen met BrowseAloud, dè voorleestool op websites! 

Pictogram BrowseAloud

BrowseAloud Plus leest websites voor. Dankzij BrowseAloud Plus kunnen honderduizenden mensen die moeite hebben met lezen websites luisterend lezen. Deze nuttige voorleestool biedt visuele en auditieve ondersteuning aan dyslectici, slechtzienden, laaggeletterden en anderstaligen. BrowseAloud Plus kan natuurlijk ook gewoon gebruikt worden als u liever naar de informatie luistert dan het leest.

Op websites met een BrowseAloud abonnement, zoals deze website, kunt u met één druk op de voorleesknop een kleine applet starten om de tekst op de pagina te laten voorlezen. Het woord en de zin die worden voorgelezen kunt u goed volgen door de dubbele kleurmarkering die BrowseAloud eraan geeft.

Om de pagina voor te laten lezen door BrowseAloud drukt u op de 'Lees voor' knop die rechtsboven op elke pagina aanwezig is.

Ook online Word documenten, invulformulieren en binnenkort PDF worden voorgelezen. Navigeren naar en voorlezen van alle onderdelen van de site, zoals menuopties, alt teksten bij plaatjes, etcetera, is geen probleem met BrowseAloud. Dat maakt het gebruik intuïtief: de tekst wordt voorgelezen daar waar u de cursor plaatst.

BrowseAloud Plus is onmisbaar op elke site. Staat het al op uw site?

Lees meer op de website www.browsealoud.nl