HumanWare Mantis Q40

Prijs op aanvraag

Schrijf een Beoordeling
Artikelnr:
HumanWare Mantis Q40

Beschrijving

Houd braille altijd en overal binnen handbereik met de Mantis Q40: een uniek Bluetooth®-toetsenbord en brailleleesregel met 40 cellen van HumanWare en APH. Met de Mantis hoeven studenten en professionals niet langer te kiezen tussen een toetsenbord of een brailleapparaat - op hetzelfde moment dat een professional of een student op de Mantis typt, biedt de vernieuwbare braille onder het toetsenbord een multimodale braille-aanvulling op het scherm lezer, waardoor het gemakkelijker wordt om deel te nemen en te slagen op school of op het werk.

EENVOUDIG, GEMAKKELIJK, SLIM EN GENIETIG

Koppel de Mantis Q40 met je schermlezer en laptop of smartphone. Terwijl u typt op de comfortabele toetsen van de Mantis op laptopformaat, biedt de vernieuwbare braillelijn onder het toetsenbord tegelijkertijd brailleversterking aan de door u gekozen schermlezer via een Bluetooth- of USB-verbinding.

Gebruik onderweg als een autonome alles-in-één braillelezer en notitieblok.

Mantis Q40 heeft een ingebouwd geheugen en een Editor-applicatie waarmee u onderweg snel notities kunt maken, opslaan en delen.

Haal het meeste uit uw tijd; Met de applicatie Boeklezer van Mantis kunt u werkdocumenten, schoolopdrachten en de nieuwste roman van uw favoriete auteur openen en lezen in heldere, vernieuwbare braille.

Video's