Jaws voor Windows

Prijs op aanvraag

Schrijf een Beoordeling
Artikelnr:
Jaws voor Windows

Beschrijving

Met Jaws (Job Access With Speech) beschikt u over de wereldwijd meest gebruikte schermleessoftware voor uw computer. Jaws spreekt alle onderdelen van het scherm uit en toont dit op de brailleleesregel.

Jaws voor Windows werkt prima samen met de meest gebruikte applicaties als Windows 10, Internet Explorer en de Office Suite. Binnen deze en andere applicaties zijn uitgebreide mogelijkheden beschikbaar om Jaws aan te passen voor uw eigen situatie. Dit maakt Jaws uitermate geschikt voor de studie- en werksituatie.

De spraaksynthesizer Vocalizer Expressive (Claire, Xander en Ellen) worden gratis meegeleverd met Jaws. Ook andere talen zijn ruim beschikbaar. Met behulp van deze stemmen krijgt u ook feedback tijdens de gesproken installatie van Jaws.

De Brailliant leesregels en de Braillenote Touch werken uitmuntend samen met Jaws. De functies van de commandotoetsen en duimtoetsen van de Brailliant kunnen helemaal aangepast worden naar uw voorkeuren.

Wilt u de combinatie maken met een vergrotingsprogramma, dan adviseren wij u om voor Zoomtext 11 of nieuwer te kiezen. Deze werkt prima samen met Jaws.

Uw voordelen op een rij

  • Gemakkelijke installatieprocedure met spraakondersteuning.
  • Werkt uitstekend met Microsoft Office en biedt een ongeëvenaarde internettoegang met Internet Explorer, Firefox en vele andere programma's.
  • Ondersteunt Windows 8.1 en Windows 10, incl. aanraakschermen en gebaren.
  • Gemakkelijke OCR voor het herkennen van tekst in (zelfs ontoegankelijke gescande) PDF-documenten.
  • Dankzij de scripttaal kunnen moeilijk toegankelijke applicaties toegankelijk worden gemaakt
  • Veel instelmogelijkheden en een uitgebreid helpsysteem

 

Downloads

Jaws sneltoetsen