ZoomText Vergroter Lezer USB

€847.00
Schrijf een Beoordeling
Artikelnr:
ZoomText Vergroter Lezer USB

Beschrijving

Wanneer u tekst typt en door menu's, dialoogvensters en andere bedieningselementen navigeert, rolt de vergrote weergave vloeiend over het scherm. Deze versie van ZoomText biedt ondersteuning voor Windows 64-bit besturingssystemen en ondersteuning voor Microsoft Office 2016.

Het volledig traceren van bedieningselementen op webpagina's en het nauwkeurig lezen in complexe paginalay-outs. Met de functie Focus Accentuering kunt u de bedieningsfocus eenvoudig lokaliseren en volgen bij het navigeren met de tab- en pijltjestoetsen door menu's, dialoogvensters, werkbalken, en andere bedieningselementen. Nieuwe Schema's voor Scherm Accentuering. Extra schema's werden toegevoegd aan elk van de opties voor schermaccentuering van ZoomText. De xFont technologie van ZoomText betekent een drastische verbetering van de kwaliteit van de vergrote tekst. ZoomText toont nu druk-kwaliteit tekst bij alle vergrotingsniveau's. De tekst is duidelijker en makkelijker te lezen dan ooit tevoren. Zelfs de meest sierlijke lettersoorten worden perfect leesbaar. Met de hoge resolutie weergaves, hebben slechtziende gebruikers hogere vergrotingsniveau's nodig, tot soms wel twee keer wat ze vroeger gebruikten. Om deze gebruikers zoveel mogelijk tegemoet te komen, werd het ZoomText vergrotingsbereik opgevoerd van 16x tot maar liefst 36x.

Naast de vergrotingsopties van de 'Magnifier' versie van ZoomText heeft deze 'Magnifier Reader' versie ook uitgebreide voorlees mogelijkheden.

  • Vergrote weergave van wat u typt en/of leest
  • Ondersteuning voor Microsoft Office 2016
  • Tot 36x vergrotend

Deze versie van ZoomText wordt geleverd op een USB-stick en vereist geen installatie en is dus op meerdere computers te gebruiken.

 

 

Downloads

Sneltoetsen

Verkorte handleiding

Klanten Bekeken Ook

Populaire Producten

Dolphin GuideConnect

Wat is GuideConnect? GuideConnect is een stukje software wat het bedienen van uw Windows 10 computer…