SuperNova Vergroting en Spraak USB

€940.00
Schrijf een Beoordeling
Artikelnr:
SuperNova Vergroting en Spraak USB

Beschrijving

Met slechts een muisklik op de eenvoudig bedienbare symboollijst wordt alles op de monitor  vergroot weergegeven. U hoeft uw windows-instellingen niet te veranderen om tekst of beelden vergroot weer te geven. In een hogere vergroting word de tekst afgevlakt (dus niet in blokjes) weergegeven. U kunt de positieve kleurenmodus omkeren, zodat u bijvoorbeeld witte letters op een zwarte achtergrond kunt lezen. Er zijn meer dan 20 verschillende kleurencombinaties waaruit u kunt kiezen, zodat het altijd aan uw individuele wensen voldoet. Wanneer u SuperNova Magnifier afsluit, dan wisselt het beeld weer automatisch naar standaard Windows - ideaal wanneer meerdere personen de PC gebruiken. De laatstgekozen instellingen blijven bewaard in SuperNova Magnifier. Als u SuperNova Magnifier weer opstart verschijnen deze instellingen (bijv. grootte, kleurcombinatie, contrast e.d.) weer in uw beeld. Makkelijk en comfortabel.

Uw voordelen op een rij

  • Eenvoudige en snelle installatie
  • Snel, stabiel en betrouwbaar in gebruik
  • Zonder speciale configuratie te gebruiken
  • Compatible met de meeste gebruikte Windows programma's
  • Voor ervaren PC-gebruikers nagenoeg zonder oefening te gebruiken.
  • Van 1.25 tot 60 maal vergroting
  • Kies uit 23 hoog contrast kleurschema's of stel zelf een kleurschema samen
  • Keuze uit diverse schermvergrotings stijlen: hele scherm, split screen, window of lens

Naast de bestaande functies van SuperNova Magnifier heeft de Reader Magnifier er ook nog de geïntegreerde spraakfunctie. Hiermee kunt u grote delen tekst van het beeldscherm voor laten lezen. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld even 5 minuten wilt pauzeren bij het lezen. Uw ogen hebben dan even rust en u krijgt de tekst eenvoudigweg voorgelezen.

Deze versie van Supernova wordt geleverd op een USB-stick en vereist geen installatie en is dus op meerdere computers te gebruiken. Deze USB-versie wordt standaard geleverd inclusief Nederlandse en Engelse spraaksynthesizer.

 

Downloads

Supernova sneltoetsen

Klanten Bekeken Ook

Populaire Producten

Dolphin GuideConnect

Wat is GuideConnect? GuideConnect is een stukje software wat het bedienen van uw Windows 10 computer…