Newtral 3 Gripless ergonomische muis Rechts

€104.00
Schrijf een Beoordeling
Artikelnr:
Newtral 3 Gripless ergonomische muis Rechts

Beschrijving

  • De Newtral 3 Gripless ergonomische muis is de nieuwste versie onder de neutrale ergonomische muizen. De Newtral 3 is ontwikkeld na EMG onderzoeken onder professionele computergebruikers die in meerdere of mindere mate overbelastingsklachten ondervinden (zoals RSI/KANS) of dit willen voorkomen.

   De Newtral 3 muis is gevormd op basis van de natuurlijke ontspannen positie en houding van de hand in rusttoestand. De hand ligt ontspannen op de zadelvormige muis, de pols blijft recht, de vingers klikken ontspannen naar beneden en er ontstaat geen spanning tussen pink en duim vanwege het Gripless Design. De magnetisch verwisselbare Gripless accessoire met softgel biedt extra comfort en gebruikersgemak.

   De muiskliks worden afgestemd op het gewicht van uw vingers en zorgen dus voor een zeer lichte aanslag. 

   De Newtral 3 muis medium wordt geleverd met:

   1 grote zachte handpalmsteun voor volledige ondersteuning van de hand, zodat polskrommingen voorkomen worden. Voor de duim is een klein opstaand randje gemaakt, zodat ook deze volledig kan rusten op de muis.  

   Deze ergonomische Newtral 3 Gripless muis is geschikt voor zowel diegenen die bestaande klachten hebben, als voor personen die het risico op spierspanningsklachten willen verkleinen. Gebruik de Newtral muis samen met een compact toetsenbord zodat de handen binnen lichaamsbreedte blijven. Dit zorgt ervoor dat de spanning in nek- en schouderspieren gereduceerd wordt.