Rivo smartphone toetsenbord

€349.00
Schrijf een Beoordeling
Artikelnr:
Rivo smartphone toetsenbord

Beschrijving

Houd je telefoon in je zak!

Vind jij het als gebruiker van een Apple of Android telefoon met VoiceOver of Talkback ook zo omslachtig en vermoeiend om op het schermtoetsenbord te typen? En merk je dat het vegen of met meerdere vingers op je scherm tikken tijdens het lopen of vergaderen eigenlijk heel onhandig is? Zocht je al lang naar een oplossing om je smartphone in je zak te houden terwijl je hem onder alle omstandigheden onopvallend en snel met 1 hand kunt bedienen? Dan is de Rivo smartphone companion for the blind het apparaat wat je nodig hebt!

Dankzij dit in Zuid Korea ontwikkelde Bluetooth toetsenbord met de afmetingen van een dikke creditcard en een ingebouwde speaker hoef je je telefoon niet meer aan te raken. Met de 12 grote "telefoontoetsen" en 8 functietoetsen bedien je alle functies van je smartphone door met maximaal 2 vingers toetsen of toetscombinaties in te drukken. Luister naar je telefoon met de ingebouwde speaker, door oordopjes met een standaard 3,5 mm stekker op de Rivo aan te sluiten of gewoon met je huidige Bluetooth headset of gehoorapparaten. Zo kun je je telefoon veilig in je zak houden en in alle situaties vlot en discreet bedienen.

Blindsquare of Google maps bedienen tijdens het wandelen zonder te stoppen, tijdens een vergadering onopvallend je aantekeningen of e-mail checken, zonder moeite in de trein muziek luisteren en razendsnel pauzeren als je de omroepstem hoort beginnen... Dit zijn maar een paar van de mogelijkheden die Rivo je biedt! Dankzij Rivo's ingebouwde microfoon kun je er een kwalitatief goed telefoongesprek mee voeren, en voor het vlot bedienen van een telefonisch keuzemenu of invoeren van een pincode is Rivo eigenlijk onmisbaar.

Tekst schrijf je snel met de extra efficiënte Rivo qwerty indeling of de bij veel mensen meer bekende ABC indeling (vergelijkbaar met de manier waarop je op bijvoorbeeld oude Nokia telefoons of de Victor Reader met een numeriek toetsenblok tekst schrijft).