VisioBraille Vario 4 serie

Prijs op aanvraag

Schrijf een Beoordeling

Beschrijving

De Vario 4-serie van VisioBraille bestaat uit drie verschillende brailleleesregels, met 40, 64 of 80 braillecellen. Deze brailleleesregels staan bekend om hun eenvoud, compactheid en duurzaamheid. De Vario 4-serie werkt op hoge snelheden en kan eenvoudig worden aangesloten op elke computer via een USB-C poort, waardoor je meteen bent geconnecteerd bij aanschakelen.

  • Gebruiksvriendelijk
  • Compact en lichtgewicht
  • Minimale afstand tot je toetsenbord
  • Meteen connecteren bij aanschakelen

Een gebruiksvriendelijke brailleleesregel

Een uitgebreid menu en talloze functies zijn niet door alle brailleleesregelgebruikers gewenst. Er is vaak vraag naar een eenvoudige, maar betrouwbare compacte brailleleesregel met 40 cellen. De Vario 440 van VisioBraille voldoet hieraan. Hij is de meest compacte en lichte brailleleesregel op de markt. De behuizing is van aluminium wat hem licht en robuust maakt. Je kan hem ook heel dicht bij je toetsenbord plaatsen waardoor je comfortabel en ergonomisch kan werken.

Meteen connecteren bij aanschakelen

De Vario 4-serie werkt naadloos samen met alle populaire schermlezers voor Windows- en Apple-computers. Zodra je de brailleleesregel via USB-C op je computer aansluit, wordt hij meteen herkend, zodat je geen extra stappen hoeft te doorlopen.

Op de werkplek is vaak nood aan een ruimere brailleleesregel. Daarom zijn ook de opties met 60 en 80 braillecellen beschikbaar.

Wil je meer weten of een VarioBraille uit de 4-serie proberen? Neem dan contact op via dit formulier, via verkoop@sensotec.com of op het nummer 033 494 3787.