Braillex EL 40c

Prijs op aanvraag

Schrijf een Beoordeling

Beschrijving

Efficiënt, duurzaam en betrouwbaar

De BRAILLEX EL 40c van Papenmeier is een brailleleesregel die efficiëntie met voelbaar verfijnd design combineert.

De metalen behuizing beschermt de brailleleesregel tegen de ergste schokken.

Het ideale werkpaard

De BRAILLEX EL 40c is het ideale werkpaard voor wie een uitstekende brailleweergave wil, een efficiënte navigatie en een brailleleesregel met een beperkt aantal knoppen zonder toeters of bellen.

Comfortabele bediening met één hand

De door het Duitse Papenmeier gepatenteerde navigatiebalk garandeert een intuïtieve, snelle en nauwkeurige bediening. Die navigatiebalk, die zich over de hele voorzijde van de leesregel uitstrekt, kun je in vier richtingen bewegen. Vanuit elke gewenste positie op de brailleleesregel kun je zo doelgericht en systematisch in een tekst vooruit, achteruit, naar boven of naar onder navigeren, zonder je vingers van je leespositie te moeten wegnemen.

Modulair besturingsconcept

Je zult er snel aan wennen om efficiënt met de BRAILLEX EL 40c te werken. Het modulaire besturingsconcept maakt het beginners, zoals personen die op latere leeftijd blind geworden zijn, mogelijk om vlot met braille te leren werken.

Ervaren gebruikers zullen genieten van de verbeterde functionaliteit in de ‘Advanced Mode’.

Hogere productiviteit met dubbele routingtoetsen

Veelgebruikte handelingen op deze brailleleesregel kun je sneller uitvoeren door gebruik te maken van de twee routingtoetsen die in elke braillecel geïntegreerd zijn.

Zeker en snel braille lezen

Geniet bij je dagelijkse werk van de hoge kwaliteit van de Duitse Papenmeier-braillecellen en lees je teksten snel en met precisie. De celkappen van de BRAILLEX EL 40c zijn zowel met concaaf als met vlak oppervlak verkrijgbaar.

Compatibiliteit

Combineert naadloos met Jaws, Supernova,e.a. voor Windows, VoiceOver voor osX (mac computers)