Magnilink AIR schoolsysteem

Prijs op aanvraag

Schrijf een Beoordeling

Beschrijving

Naast ons populaire Edu schoolcamerasysteem van Reinecker hebben wij ook de vergelijkbare schooloplossing van LVI. Een dichtbijcamera met of zonder leesplateau/xy-tafel in combinatie met een ruimtecamera, waarmee naar de leerkracht, andere leerlingen, smartboard en dingen op de muur gekeken en ingezoomd kan worden. Ook met dit hulpmiddel kan je een gesplitst scherm gebruiken om gemakkelijk informatie van het smartboard over te nemen in een schrift of werkblad, of de antwoorden in het werkblad te checken met de antwoorden op het smartboard.

Perfect in de schoolomgeving

De camera is het meest geschikt voor schoolomgevingen waar hij kan worden gecombineerd met andere Magnilink-producten en andere accessoires die zijn aangepast aan de individuele behoeften en wensen van de gebruiker. Dit schept mogelijkheden voor een beter en onafhankelijker dagelijks leven!

Apart gebruiken of combineren

Met MagniLink AIR Distance kan de gebruiker op zijn scherm zien wat er in de verte gebeurt. Met de split-functie is het mogelijk om tegelijkertijd dit afstandsbeeld te bekijken en iets anders, bijvoorbeeld een tekstdocument, dat de gebruiker op de computer heeft. MagniLink AIR Distance kan ook worden gecombineerd met een reeks MagniLink leescamera’s en accessoires om een uniek systeem te creëren dat past bij de individuele gebruiker. Samen met de MagniLink beeldschermloep creëer je een efficiënt systeem met twee camera’s dat de beelden van de ruimtecamera en de leescamera tegelijkertijd op het scherm kan weergeven. De software regelt de functies van het systeem, zoals vergrotingsniveau, contrast, kleur en helderheid, zodat alles wat op het scherm wordt weergegeven past bij de individuele gebruiker.