Supernova Enterprise

Prijs op aanvraag

Schrijf een Beoordeling

Beschrijving

Speel pro-actief in op de behoeften van slechtziende en blinde werknemers in uw hele organisatie. Implementeer SuperNova Enterprise vanaf uw netwerkserver om uw collega's te voorzien van vergroting, spraak en schermlewsfunctionaliteit. SuperNova Enterprise biedt flexibele licenties om ervoor te zorgen dat het de meest kosteneffectieve ondersteunende technologie in zijn soort is.

Toegankelijkheid voor hybride werken.
We beseffen dat flexibiliteit op de werkplek essentieel is voor veel organisaties. Met SuperNova Enterprise hebben uw medewerkers met een visuele beperking de mogelijkheid om op kantoor te werken, te reizen voor werk en thuis te werken. SuperNova Enterprise-software is eenvoudig te implementeren op lokale netwerken en kan betrouwbaar worden geïmplementeerd in externe netwerken Citrix, Remote Desktop Services, VMWare en Terminal Server-omgevingen. Het is de enige ondersteunende technologie in zijn soort die is geverifieerd als Citrix Ready® en is de enige vergrotingssoftware die is gecertificeerd voor integratie met SAP NetWeaver®.
 
Voordelen voor de werknemer.
Als u blind of slechtziend bent, stelt SuperNova Enterprise u in staat om productief en onafhankelijk te werken. De combinatie van vergrotings-, spraak- en schermleestechnologie in SuperNova Enterprise maakt de werkplek toegankelijker. Het biedt meer mogelijkheden om digitale taken effectief uit te voeren en uw carrièredoelen te bereiken. SuperNova Enterprise maakt ook een hybride werkmodel mogelijk, zodat u zowel op kantoor als thuis kunt werken.

SuperNova Enterprise: de toegang tot lokale en externe netwerken, thick en thin clients.

SuperNova Enterprise biedt u:
» Vergroter en schermlezer voor toegang op afstand over Citrix en Remote Desktop Services;
» Implementeer een enkel product wat voldoet aan de behoeften van al uw blinden en slechtzienden teamleden. Vergroting, spraak, het schermlezen en brailleleesregelondersteuning inbegrepen;
» Inclusief toegang op afstand voor installaties via RDS en Citrix-netwerken. De toegang tot zodoende lokale en externe netwerken, thick en thin clients. Eén stap unlock en activering volgt voor alle werkstations;
» Flexibele licentie gebaseerd op het aantal gebruikers, in plaats van het aantal werkplekken;
» 12 maanden software onderhoudsovereenkomst inclusief 30 dagen trial beschikbaar, waaronder volledige technische ondersteuning.

Systeemvereisten: Windows 10 of 11.

Klik hier voor extra productinformatie en hier voor een demonstratie van de software.