SuperNova Schermlezer

€1,250.00
Schrijf een Beoordeling
Artikelnr:
SuperNova Schermlezer

Beschrijving

De SuperNova Screen Reader is een veelzijdige screenreader die zich samen met gebruikerservaringen verder ontwikkelt. Dankzij de functiesterke spraakaansturing hoeft u het beeldscherm niet te zien om uw windows-omgeving zonder beperkingen te kunnen gebruiken. DeSuperNova Screen Reader leest u voor wat op het beeldscherm staat of wanneer u dat wenst wordt het uitgestuurd op uw brailleleesregel.

Wat SuperNova Screen Reader bijzonder maakt, is de manier waarop het programma uw eisen kan invullen door de aanpassingen die in het programma gemaakt kunnen worden.  Om te beginnen kunt u de standaard instellingen gebruiken, bijvoorbeeld een document lezen met slechts één toetsaanslag. Hoe meer men vertrouwd raakt met SuperNova Screen Reader des te meer men de instellingen kan veranderen naar eigen wens. U kunt bijvoorbeeld kiezen hoe uitgebreid de informaie van SuperNova Screen Reader moet zijn of u kiest voor een aangenamere stem voor de tekstuitspraak.

Het surfen op internet is met SuperNova Screen Reader probleemloos mogelijk. Zelfs complexe websites kunnen zonder probleem worden gelezen. De omgang met onbekende software kan met SuperNova Screen Reader  aangepast worden, zodat in ieder geval uw PC en SuperNova Screen Reader te allen tijde samen gebruikt kunnen worden. Met SuperNova  Screen Reader heeft u een omvangrijke  Screenreader, die met uw ervaring meegroeit.

 

Downloads

Supernova sneltoetsen