Dolphin GuideConnect

Prijs op aanvraag

Schrijf een Beoordeling
Artikelnr:
Dolphin GuideConnect

Beschrijving

Wat is GuideConnect?

GuideConnect is een stukje software wat het bedienen van uw Windows 10 computer, laptop of tablet zeer eenvoudig maakt. GuideConnect is zo ontworpen dat u eenvoudig bijvoorbeeld een email kan sturen, op internet kunt browsen enz.

Kenmerken van GuideConnect: 

Eenvoudige stap-voor-stap menu's

GuideConnect geeft in Eenvoudige stap-voor-stap menu's weer uit welke opties u kunt kiezen GuideConnect ondersteunt u door alle stappen eenvoudig weer te geven. Met behulp van de uitgesproken menu's met hoog contrast en grote letters is GuideConnect uw perfecte hulp.

Vergroot tekst en menu's zo veel als u wilt

Met GuideConnect kun je elke tekst en menu zo veel vergroten als u wilt. Alles in kleuren met een hoog en duidelijk contrast. Dit alles zonder ingewikkelde instellingen.

Spraakondersteuning

Alles wordt voorgelezen met GuideConnect. De eenvoudige stap-voor-stapmenu's worden uitgesproken met een snelheid die bij u past. Of u nu kiest voor GuideConnect voor uw tablet of op een computer, de stem geeft voldoende informatie zodat u bijvoorbeeld comfortabel een e-mail kan maken en lezen. 

Scannen en Voorlezen

GuideConnect biedt u de eenvoudigste manier om gedrukte tekst hardop voor te laten lezen. Bij een Windows 10 tablet maakt u gebruik van de ingebouwde camera. Computergebruikers kunnen met een aangesloten scanner gedrukte tekst omzetten in spraak.
Voeg vervolgens kleuren met een hoog contrast toe om de tekst of afbeeldingen nog beter leesbaar te maken. Later nog eens een brief lezen? Geen probleem, sla de foto op en lees het later nog eens.

Agenda en Adresboek

Voeg afspraken toe en ontvang ingestelde herinneringen. Met GuideConnect zijn alle details in groot formaat en in hoog contrast weergegeven en wordt ook nog eens uitgesproken.

Bewaar de adressen, e-mailadressen en telefoonnummers van uw contacten in het adresboek van GuideConnect. Stuur moeiteloos en onafhankelijk een e-mail, schrijf een brief of druk een document af. Met GuideConnect kunt u het allemaal zelf!

Enthousiast? 

 

Met GuideConnect kunt u veel meer. Zelf proberen? Dolphin biedt de mogelijkheid om de software 30 dagen gratis te proberen.

Downloads:

Guide Connect sneltoetsen